BabyJoy > Συχνές Ερωτήσεις

Συχνές Ερωτήσεις

Από ποια ηλικία μπορεί ένα μωράκι να ξεκινήσει μαθήματα;

Τα τμήματά του BabyJoy ξεκινάνε από την ηλικία των 2 μηνών.

Πρέπει να συνοδεύω το παιδί μου στα μαθήματα;

Κάθε μικρός κολυμβητής θα πρέπει να συνοδεύεται εντός της πισίνας από ένα γονέα. Η συμμετοχή του μπαμπά ή της μαμάς στα μαθήματα είναι βασικό στοιχείο της εκμάθησης: η μαμά ή ο μπαμπάς ενισχύουν με το παράδειγμα και την καθοδήγησή τους την διαδικασία της εκμάθησης, και ταυτόχρονα όλα τα όμορφα καινούρια πράγματα που μαθαίνουν μαζί με το παιδάκι τους και οι όμορφες στιγμές που μοιράζονται μέσα στο νερό ενισχύουν τη μεταξύ τους σχέση! Εάν παρ’ όλ’ αυτά δεν επιθυμείτε να συμμετάσχετε στα μαθήματα με το παιδί σας, υπάρχει η δυνατότητα των ατομικών μαθημάτων (personal training), στα οποία δεν είναι απαραίτητη η συνοδεία γονέα.

Πότε θα μπορεί το παιδί μου να μπει στην πισίνα χωρίς συνοδεία γονέα;

Για να μπορέσει ένα παιδάκι να εισαχθεί σε τμήμα χωρίς συνοδεία γονέα, θα πρέπει κατ’ αρχάς να έχει συμπληρώσει το 3ο έτος της ηλικίας του. Ακόμα και στην ηλικία αυτή, όμως, κάποια παιδάκια δεν είναι έτοιμα να αποχωριστούν τη μαμά ή τον μπαμπά κατά τη διάρκεια του μαθήματος ή χρειάζονται ακόμα την καθοδήγησή τους. Έτσι, θα πρέπει πάντα να γίνεται μια αξιολόγηση από τη δασκάλα πριν την ένταξη του κάθε μικρού κολυμβητή σε ένα τμήμα χωρίς συνοδεία γονέα.

Το παιδί μου είναι άνω των 4 ετών. Υπάρχουν τμήματα για την ηλικία του;

Στην νέα μας πισίνα για παιδική κολύμβηση, υπάρχουν τμήματα για παιδάκια ηλικίας 4 ετών και άνω, με στόχο την εισαγωγή στην αθλητική κολύμβηση χωρίς βοηθητικά μέσα

Πισίνα παιδικής κολύμβησης

Πρόγραμμα παιδικής κολύμβησης

Μπορούμε να κάνουμε ένα μάθημα γνωριμίας;

Το πρώτο σας μάθημα θεωρείται και μάθημα γνωριμίας. Εάν για οποιονδήποτε λόγο δεν επιθυμείτε να συνεχίσετε μετά το πρώτο μάθημα, δεν θα χρεωθείτε για το μάθημα αυτό. Για να κάνετε χρήση της πισίνας μας, θα πρέπει πριν την έναρξη των μαθημάτων να έχετε προσκομίσει όλα τα απαραίτητα ιατρικά δικαιολογητικά

Δικαιολογητικά

Χρειαζόμαστε ιατρικά δικαιολογητικά και ποια είναι αυτά;

Επειδή δίνουμε μεγάλη προσοχή στην ασφάλεια και την υγεία των παιδιών μας και τη δική μας, θα πρέπει όλοι οι κολυμβητές μας να προσκομίζουν τα παρακάτω δικαιολογητικά πριν την είσοδό τους στην πισίνα μας:

Για τους μικρούς κολυμβητές:

  • Βεβαίωση από παιδίατρο

Για τους γονείς-συνοδούς:

  • Βεβαίωση από δερματολόγο
  • Βεβαίωση από γυναικολόγο (για τις μαμάδες)

Είχαμε κάνει μαθήματα παλαιότερα και είχαμε προσκομίσει τα ιατρικά μας δικαιολογητικά. Θα ΄θέλαμε να ξεκινήσουμε ξανά. Πρέπει να προσκομίσουμε και πάλι ιατρικά δικαιολογητικά;

Τα ιατρικά δικαιολογητικά θα πρέπει να επικαιροποιούνται μία φορά το χρόνο.

Πόσο κοστίζουν τα μαθήματα; Υπάρχει κόστος εγγραφής;

Παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας, για να ενημερωθείτε για το κόστος της μηνιαίας συνδρομής μας, καθώς και για τις τιμές ατομικών μαθημάτων (personal training).

Πώς μπορώ να κάνω εγγραφή;

Καλέστε μας στο 210-8955445, ή στείλτε μας ένα μήνυμα μέσω facebook (www.facebook.com/babyjoy.gr) ή μέσω viber (6943110455) και ένα μέλος της ομάδας του BabyJoy θα επικοινωνήσει μαζί σας.

Πώς γίνεται η πληρωμή των μαθημάτων;

Μπορείτε να πληρώσετε μετρητοίς, με κατάθεση μέσω τραπεζικού λογαριασμού, καθώς και με χρέωση χρεωστικής ή πιστωτικής κάρτας. Για την εύρυθμη λειτουργία του κολυμβητηρίου, η συνδρομή κάθε μήνα θα πρέπει να προκαταβάλλεται.

Υπάρχει δυνατότητα πληρωμής ανά μάθημα;

H βρεφική / νηπιακή κολύμβηση είναι μια όμορφη, διασκεδαστική δραστηριότητα για τους γονείς και τα μωράκια τους, παρ’ όλ’ αυτά η βασική της φιλοσοφία παραμένει η απόκτηση σημαντικών γνώσεων που σχετίζονται με την ασφάλεια στο νερό και η σταδιακή εκμάθηση και εξέλιξη βασικών δεξιοτήτων, προκειμένου κάθε μικρός κολυμβητής να μπορέσει να κολυμπήσει ανεξάρτητα. Προκειμένου να επιτευχθεί αυτός ο στόχος θα πρέπει τα μαθήματα να έχουν κατάλληλη δομή και ροή, η οποία επιτυγχάνεται μόνο με την ένταξη σε σταθερά τμήματα και την συνεπή παρουσία. Για τους λόγους αυτούς στο κολυμβητήριό μας δεν δίνεται η δυνατότητα μεμονωμένων μαθημάτων.

Πότε μπορούμε να ξεκινήσουμε μαθήματα;

Μπορείτε να ξεκινήσετε οποιαδήποτε στιγμή, καθώς τα μαθήματα κολύμβησης είναι διαρκή, δηλαδή συνεχίζονται όλο το χρόνο. Τα διαρκή μαθήματα κολύμβησης δίνουν στο παιδί τη δυνατότητα να μάθει να κολυμπάει σωστά, και να χτίζει πάνω στις κολυμβητικές ικανότητες που έχει αποκτήσει, χωρίς να χάνει τις ικανότητες που έχει αποκτήσει στο παρελθόν.

Όταν το παιδί σας αποκτήσει τις απαιτούμενες ικανότητες, και πάντα με τη σύμφωνη γνώμη των προπονητών, θα μετακινείται σε πιο προχωρημένο τμήμα. Η μετακίνηση αυτή μπορεί να γίνει οποτεδήποτε μέσα στο έτος, εφόσον κριθεί ότι το παιδί σας μπορεί να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις του τμήματος.

Μπορούμε να ερχόμαστε για μάθημα όποτε θέλουμε;

Λόγω του περιορισμένου αριθμού ατόμων ανά τμήμα, θα πρέπει κατά την εγγραφή σας, να επιλέξετε σταθερές μέρες και ώρες προσέλευσης. Δείτε κατωτέρω την πολιτική αναπληρώσεων  σε περίπτωση που χάσετε κάποιο προγραμματισμένο μάθημα.

Έχουμε χάσει κάποια μαθήματα. Μπορούμε να τα αναπληρώσουμε;

Καθώς κατανοούμε ότι το πρόγραμμα της σύγχρονης οικογένειας είναι βεβαρημένο, καθώς και το ότι τα παιδάκια αρρωσταίνουν συχνά, παρέχουμε τη δυνατότητα αναπλήρωσης όλων των χαμένων μαθημάτων.

Κάθε μικρός κολυμβητής μας μπορεί να κάνει αναπληρώσεις για όλα τα μαθήματα που έχασε, κατά σειρά προτεραιότητας σε μέρες και ώρες που υπάρχουν διαθέσιμες θέσεις, εντός του μήνα κατά τον οποίο υπήρξε απουσία, ή εντός του επόμενου.

Οι αναπληρώσεις κατοχυρώνονται εφ’ όσον έχει γίνει γραπτή ενημέρωση για την απουσία από το μάθημα τουλάχιστον 2 ώρες πριν και εφόσον υπάρχει οικονομική ενημερότητα για το μήνα που θα πραγματοποιηθούν και πάντοτε σε συνεννόηση με τη γραμματεία μας.

Οι αναπληρώσεις δεν ανταλλάσσονται με χρήματα.

Κάθε φορά που ακυρώνετε ένα μάθημα, χρησιμοποιούμε αυτή την κενή θέση, ώστε να παρέχουμε αναπλήρωση σε κάποια άλλη οικογένεια που έχει χάσει μαθήματα. Για αυτό το λόγο ζητάμε οι ακυρώσεις να γίνονται γραπτώς και εγκαίρως, και οπωσδήποτε πριν την έναρξη του μαθήματος.

Όταν είστε έτοιμοι να κάνετε την αναπλήρωσή σας, παρακαλούμε καλέστε την ομάδα του BabyJoy, ώστε να βρούμε διαθέσιμη θέση σε μέρα και ώρα που να σας εξυπηρετεί.

Οι μέρες / ώρες που αρχικά επιλέξαμε δε μας εξυπηρετούν πλέον. Μπορούμε να τις αλλάξουμε;

Εάν οι ώρες και μέρες που έχετε επιλέξει δε σας εξυπηρετούν πλέον, μπορείτε να μας καλέσετε και να ζητήσετε αλλαγή. Θα κάνουμε ό,τι μπορούμε, ώστε να βρούμε τη μέρα και ώρα που σας εξυπηρετεί καλύτερα, ανάλογα με τις διαθέσιμες θέσεις που υπάρχουν

Θα ήθελα το παιδί μου να κάνει ατομικά μαθήματα. Υπάρχει αυτή η δυνατότητα;

Στο BabyJoy σας δίνουμε τη δυνατότητα ατομικού μαθήματος εφόσον το επιθυμείτε. Υπάρχει επίσης δυνατότητα να πραγματοποιηθούν ατομικά μαθήματα και στο χώρο σας, εάν έχετε ιδιωτική πισίνα που πληροί τις προϋποθέσεις για την ομαλή διεξαγωγή του μαθήματος (βάθος, θερμοκρασία, κλπ.).
Hello.
Για πληροφορίες κολυμβητηρίου
συμπληρώστε τη φόρμα.
X

    Για πληροφορίες κολυμβητηρίου συμπληρώστε τη φόρμα.