Τα τμήματά του BabyJoy ξεκινάνε από την ηλικία των 4 μηνών.

Υπάρχει το τμήμα BabyJoy EXPERTS, το οποίο απευθύνεται σε παιδιά μεγαλύτερης ηλικίας, τα οποία γνωρίζουν κολύμβηση χωρίς βοηθητικά μέσα, και τα οποία θέλουν να εισαχθούν στις βασικές αρχές της αθλητικής κολύμβησης. Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες.

Επικεντρωνόμαστε στο να αποκτήσει το παιδί σας όλες τις ικανότητες που θα το βοηθήσουν να γίνει άρτιος κολυμβητής, με γνώση των κανόνων ασφαλείας μέσα στο νερό. Για να το επιτύχουμε αυτό, θα θέλαμε να δούμε το παιδί σας να συνεχίζει έως και το τμήμα BabyJoy EXPERTS. Παρ’ όλ’ αυτά, εάν επιθυμείτε οποιαδήποτε στιγμή να διακόψετε, αρκεί να μας ενημερώσετε δύο εβδομάδες πριν τη λήξη της συνδρομής σας.

Μπορείτε να μας καλέσετε και να κλείσετε μία θέση, για να κάνετε δωρεάν ένα μάθημα γνωριμίας. Για να κάνετε χρήση της πισίνας μας, θα πρέπει πριν το μάθημα γνωριμίας, να προσκομίσετε τα απαραίτητα ιατρικά δικαιολογητικά.

Επειδή δίνουμε μεγάλη προσοχή στην ασφάλεια και την υγεία των παιδιών μας και τη δική μας, θα πρέπει όλοι οι κολυμβητές μας να προσκομίζουν τα παρακάτω δικαιολογητικά πριν την είσοδό τους στην πισίνα μας:

Για τους μικρούς κολυμβητές:

Βεβαίωση από παιδίατρο

Για τους όλους τους συνοδούς:

Βεβαίωση από δερματολόγο

Βεβαίωση από γυναικολόγο (για τις μαμάδες)

 

Τα ανωτέρω δικαιολογητικά απαιτούνται και για τα δοκιμαστικά μαθήματα.

Παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας, για να ενημερωθείτε για τα πακέτα μηνιαίων, εξάμηνων και ετήσιων συνδρομών, καθώς και για τις τιμές ιδιαίτερων μαθημάτων (personal training) και μαθημάτων ΑΜΕΑ.

Μπορείτε να πληρώσετε μετρητοίς, με κατάθεση μέσω τραπεζικού λογαριασμού, καθώς και με χρέωση πιστωτικής κάρτας. Για την εύρυθμη λειτουργία του κολυμβητηρίου, η συνδρομή θα πρέπει να προκαταβάλλεται.

Μπορείτε να ξεκινήσετε οποιαδήποτε στιγμή, καθώς τα μαθήματα κολύμβησης είναι διαρκή, δηλαδή συνεχίζονται όλο το χρόνο. Τα διαρκή μαθήματα κολύμβησης δίνουν στο παιδί τη δυνατότητα να μάθει να κολυμπάει σωστά, και να χτίζει πάνω στις κολυμβητικές ικανότητες που έχει αποκτήσει, χωρίς να χάνει τις ικανότητες που έχει αποκτήσει στο παρελθόν. Όταν το παιδί σας αποκτήσει τις απαιτούμενες ικανότητες, και πάντα με τη σύμφωνη γνώμη των προπονητών, θα μετακινείται σε πιο προχωρημένο τμήμα. Η μετακίνηση αυτή μπορεί να γίνει οποτεδήποτε μέσα στο έτος, εφόσον κριθεί ότι το παιδί σας μπορεί να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις του τμήματος.

Καλέστε μας στο 210-8955445, ή στείλτε μας ένα μήνυμα και ένα μέλος της ομάδας του BabyJoy θα επικοινωνήσει μαζί σας. Μπορείτε επίσης να μας επισκεφθείτε και να εγγραφείτε κατά τις ώρες λειτουργίας της πισίνας μας.

Καθώς κατανοούμε ότι το πρόγραμμα της σύγχρονης οικογένειας είναι βεβαρυμένο, καθώς και το ότι τα παιδάκια αρρωσταίνουν συχνά, παρέχουμε τη δυνατότητα αναπλήρωσης όλων των χαμένων μαθημάτων. Κάθε μικρός κολυμβητής μας μπορεί να κάνει αναπληρώσεις για όλα τα μαθήματα που έχασε, κατά σειρά προτεραιότητας σε μέρες και ώρες που υπάρχουν διαθέσιμες θέσεις.

Οι αναπληρώσεις κατοχυρώνονται εφ’ όσον έχει γίνει ενημέρωση για την απουσία από το μάθημα τουλάχιστον 2 ώρες πριν και εφόσον υπάρχει οικονομική ενημερότητα για το μήνα που θα πραγματοποιηθούν και πάντοτε σε συνεννόηση με τη γραμματεία μας.  Οι αναπληρώσεις δεν ανταλλάσσονται με χρήματα.

Για να ακυρώσετε το μάθημά σας, παρακαλούμε καλέστε μας εγκαίρως, πριν την έναρξη του μαθήματος. Όταν είστε έτοιμοι να κάνετε την αναπλήρωση, παρακαλούμε καλέστε την ομάδα του BabyJoy, ώστε να βρούμε διαθέσιμη θέση.

Εάν οι ώρες και μέρες που έχετε επιλέξει δε σας εξυπηρετούν πλέον, μπορείτε να μας καλέσετε και να ζητήσετε αλλαγή. Θα κάνουμε ό,τι μπορούμε, ώστε να βρούμε τη μέρα και ώρα που σας εξυπηρετεί καλύτερα, ανάλογα με τις διαθέσιμες θέσεις που υπάρχουν.

To Top