Καθαρισμός ύδατος στο BabyJoy

Ο τρόπος καθαρισμούς μιας πισίνας βρεφικής κολύμβησης είναι εξαιρετικά σημαντικός και ένα από τα βασικά κριτήρια που θα πρέπει να εξετάζουν οι γονείς, πριν επιλέξουν πισίνα βρεφικής κολύμβησης για τα παιδιά τους.

Στην πισίνα του BabyJoy έχουμε επιλέξει τον καθαρισμού του νερού με χλωριωτή άλατος με τη μέθοδο MagnaPool, η οποία παράγει με φυσικό τρόπο μη συνθετικό χλώριο, μέσω μιας διαδικασίας παρόμοιας με αυτή που πραγματοποιείται εντός των ανθρωπίνων οργάνων για την καταπολέμηση των βακτηριδίων και των ασθενειών. Το χλώριο αυτό είναι ένα από τα πιο αποτελεσματικά και ευρέως διαδεδομένα συστατικά απολύμανσης στη φύση.

Το σύστημα φίλτρανσης που χρησιμοποιούμε στο BabyJoy αφαιρεί με φυσικό τρόπο τη μικροσκοπική οργανική ύλη που αποτελείται από ακαθαρσίες και φωσφορικά στοιχεία προτού τα βακτήρια και τα άλγη προλάβουν να τραφούν από την ύλη αυτή. Ταυτόχρονα, το σύστημα MagnaPool μετατρέπει τα άλατα του μαγνησίου σε υδροξείδιο του μαγνησίου, το οποίο έχει τόσο απαλή σύνθεση ώστε εφαρμόζεται απευθείας στο δέρμα σε προβλήματα δερματικών παθήσεων ή επούλωση τραυμάτων. Aυτή η ένωση μαγνησίου δρα και ως φυσικό πηκτικό και κροκιδωτικό με αποτέλεσμα να φιλτράρει και τις πιο μικρές ακαθαρσίες.

Η μέθοδος που χρησιμοποιούμε δεν αφήνει κατάλοιπα χλωρίου που βλάπτουν το δέρμα ή αποχρωματίζουν τα μαλλιά. Οι φυσικές διαδικασίες καθαρισμού είναι απόλυτα αποτελεσματικές και αφήνουν την πισίνα καθαρή και διαυγή με μεταλλικό νερό που είναι απαλό στα μάτια και ωφέλιμο για το δέρμα και το σώμα.

To Top